Sunday, May 24th, 2009

Word beroemd! Over aankleed spelletjes en koeien

campinacow

Aankleed spelletjes zijn altijd leuk om te doen!

Stiekem zijn wij verslaafd geraakt aan het allermafste aankleedspelletje online: Koeien aankleden! Op http://www.campinacows.nl/ staat een hele kudde koeien te loeien om gekleed te worden in het leukste setje ever. Je kunt ook meedoen aan de wedstrijd en als jou cow wint komt deze op de melkpakken te staan, hoe cool is dat!? Win je niks, dan kan het nog altijd zijn dat je de troostprijs pakt, en daar gaan wij voor, want dat is een extreem grote opblaas cow. Dus stem op COW prinsesje asjeblieft! We gaan wel even een mailtje sturen dat er wat prinsessen accessoires bij gemaakt moeten worden, pfff waarom vergeten ze dat… ongelofelijk!

Heb je zin om zelf te kleuren, knippen en plakken dan zijn er op internet genoeg sites te vinden waar je papieren aankleedpoppen kunt printen. Er is zelfs een speciale hyve voor gemaakt. En de Minckelerschool heeft een pagina waar je poppen kunt printen.

paperdollfinished

 

 <–Het is natuurlijk helemaal grappig om een foto van jezelf te gebruiken, dat ziet er dan ongeveer zo uit. De kleding op het plaatje kun je van deze site halen, maar je kunt natuurlijk ook je eigen kleding ontwerpen.

Online spelletjes zijn er genoeg en we vonden de volgende sites met kleding voor prinsessen!

http://www.prinsessenspelletjes.com/

http://www.meisjesaankleedspelletjes.com/

http://www.girlsgogames.nl/spellen/prinsessen.html


Category: Gespot
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

02/12/2009

Erg leuke informatie voor de kleine!

Heel erg bedankt!