Saturday, May 9th, 2009

Geef jezelf kado…

Bij Dushi like you kun je knuffelpoppen zelf samen stellen. De bedoeling is een knuffel maken die op jezelf lijkt om weg te geven zodat niemand je hoeft te missen! De knuffels zien er superschattig uit, op dushi hyves staan behoorlijk wat voorbeelden van gemaakte Dushi’s. Ali B is ook al gespot als een dushi-like-you. Op de Dushi site kun je zelf aan de slag, eerst kies je voor een jongen of meisje en vervolgens kun je verder met haarkleur, kapsels, kleding en accessoires. (alleen missen we wel kroontjes en prinsessenjurken tssss…) Het ziet er prachtig uit en je rolt er zo doorheen. Hopelijk komt er in de toekomst een mogelijkheid om je Dushi even te bewaren zodat je bij het bestellen je leukste dushi’s kan kiezen. Voor rond de 30 euro inclusief verzenden heb je een mega leuke persoonlijke knuffel!

Fynn, Boris en Niels van het VPRO programmaVTWG (veel tijd weinig geld) kregen een eigen Dushi. Jaloers!

dushi1


Category: Gespot
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

Trackback